Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Wijnu is een vereniging met bijna 2000 leden in Veghel. Een vereniging waar u zich misschien ook wel thuis zult voelen. In ons Wijnu gebouw, aan de Wilgenstraat 15, kunt u elke dag vele enthousiaste leden ontmoeten.
U hoeft niet eens lid te zijn om eens gewoon binnen te lopen voor een praatje, een kop koffie of iets sterkers.

U kunt bij ons wandelen , jeu de boules, dansen en zomers ook fietsen, dan hebben we het over echte sportieve activiteiten.
Biljarten, sjoelen, keezen, darten en bridge zijn bijvoorbeeld minder actieve sporten. Soms met een wedstrijd element maar ook vaak voor de gezelligheid.

Voor creatieve ontspanning kunt u terecht bij de schilderclub, er is een fotoclub, handwerken, werkgroep creatief en toneelclub.

Naast deze activiteiten biedt onze vereniging ook actuele thema middagen, voorlichtingsbijeenkomsten en cursussen of trainingen. Houdt u meer van reizen of excursies dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Kortom, u vindt bij Wijnu een uitgebreid aanbod van sport en cultuur en dit vooral in een gezellige ambiance. We nodigen u van harte uit een kijkje te nemen op onze website en wie weet zit er iets voor u tussen.

Aanstaande activiteiten:

Wijnu KBO Veghel heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!